Se poate servi cu diverse garnituri,orez,cartofi,spanac
Somonul se spala si se sterge bine de apa. Intr-un recipient stoarcem portocala si lamaia, adaugam uleiul de masline, ierburile aromatice si amestecam bine. Presaram putina sare pe ambele parti ale pestelui, apoi luam sosul ce l-am pregatit mai sus si il masam bine. Infigem cateva bobite de piper, il acoperim si il dam 30 minute la frigider sa patrunda bine toate aromele. Incingem o tigaie si rumenim somonul pe ambele parti.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro