Somon cu sos de legume

de ianculubita in Somon, 19 Mar 2011 | 6749 vizualizari

 

Reteta,poate fi folosita si la un alt fel de peste dar eu la momentul respectiv,am avut somon

 

INGREDIENTE

  • 4buc.de somon
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • 3-4catei de usturoi
  • 2rosii
  • 1lamaie
  • sare,piper,salvie,rozmarin
  • 1pahar vin alb
  • 1ceasca ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de legume:

Pestele,curatat,spalat,uscat,condimentat il dau deoparte sa se intrepatrunda aromele;

intre timp,curat legumele,spalate,taiate rondele subtiri,

le asez in tava,deasupra pestele,adaug uleiul,vinul si putina apa,

deasupra folie de aluminiu si dau la cuptor 30min;

dupa acest timp,scot folia cu mare atentie intorc pestele si mai las 10min sa se rumeneasca;

pun pe farfurie cate 1 bucata de peste,legumele le dau la blender,subtiez cu sosul din tava,

la nevoie mai condimentez si pun sosul peste peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lambada cu salau si somon