Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Somon, 10 Feb 2017 | 6641 vizualizari
MotanLaOale 1
RuxyRux 1
Cred ca e grozav....eu il mananc numai daca e afumat bine...sau daca e fiert si afumat!
....si musai cu ceapa rosie )))
dantes 1
Interesant!
Ksenya 1
Da ,Crstina asa il fac si eu,numai ca eu am prezentat varianta clasica "somon Viking",nu numai somonul se poate marina astfel ci si orice peste gras. Macrou,hering ,stavrid sau scrumbie ...pastrav. Este foarte bun. Buna reteta!
simona72 1
super!
mihaelar63 1
Eu as gusta
miki_a 1
Buuuuun!
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
ieri la 20:52
de laura_n 7
ieri la 18:55
de Bucataras 6
ieri la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
pe 22.04 la 18:06
12 comentarii
10 comentarii
9 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
RODIMUR
Caty
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!