Somon in sos de ciuperci si smantana la cuptor

de RuxyRux in Somon, 20 Oct 2015 | 22297 vizualizari

 

O mare, mareeee, dar mareeeeeee bunatate! Stiti cat de bine se combina somonul cu ciupercile si smantana? Garantez, ca doar sunt si eu un mic bucataras! :))))))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champinion
  • zeama de lamaie
  • 1 ceapa alba
  • 3 bucati file somon mai grosute
  • 400 gr smantana
  • 70 ml vin alb
  • 3 linguri pline ulei de masline
  • 1 lingura de unt
  • sare roz de Himalaya(sau de mare)
  • piper alb
  • marar
  • cimbru
  • maghiran( optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in sos de ciuperci si smantana la cuptor:

Ceapa si ciupercile se spala si se toaca dupa dorinta, eu am lasat ciupercile mai mari.

Se calesc impreuna in ulei de masline, se tin pe foc mic pana incep sa adune zeama si se pune smantana, se potriveste gustul de sare si piper, se adauga cimbrul, mararul si maghiranul. Se pune si o lingura de unt , apoi si vinul si se amesteca bine.

Se pun bucatile de somon(eu l-am pus direct din congelator)stropite cu zeama de lamaie in tava si se toarna  sosul de ciuperci deasupra. 

Se da tava la cuptor timp de aproximativ 40 de minute.

O minunatie!

TIPS-URI

1

Nu este necesara decongelarea dar daca doriti puteti face asta, eu am pus si imagine cu sectiunea ca sa vedeti ca s-a copt foarte frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in sos de ciuperci si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

maisondenisse 1

03.11.2015, 10:05

Ce bine arata!!!

RuxyRux 1

03.11.2015, 20:43

Multumesc frumos

anabulai 1

04.11.2015, 07:07

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich irlandez