Somon in sos de lamaie si capere

de Oana in Somon, 11 Dec 2009 | 13376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de somon
  • 1 lingura cu unt
  • zeama de la o lamaie
  • o lingura cu varf cu capere
  • sare
  • o lingurita ierburi de provence
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in sos de lamaie si capere:

Se topeste untul intr-o tigaie de teflon, apoi se adauga peste spalat, se sareaza si se presara jumatate din ierburile de provence. Se pune jumatate de sucul de la lamaie sise lasa la foc potrivit 2-3 minute. Se intoarce pestele pe partea cealalta, se presara cu sare si restul de ierburi, se pune restul de zeama de lamaie si caperele. Se mai lasa 2 minute. Se serveste cu cartofi natur si cu sosul deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in sos de lamaie si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bucataras 1

15.12.2009, 23:07

mie nu-mi da voie nutri ... zice ca abia la mentinere, nu cind vrei sa slabesti

Oana 1

15.12.2009, 23:46

Cristi, si eu la fel!!!!!!!!! Mai am o bucata maaare si vreau sa fac placinta cu somon ca suntem lesinati dupa ea, kulebyaka

Oana 1

13.03.2010, 12:32

Azi fac somonul asta, ce pofta am

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Somon cu masline la cuptor