Rondele de somon la gratar

de Moni_alex in Somon, 20 Mar 2018 | 6016 vizualizari

 

 
 

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele de somon
  • 1 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper mozaic
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 iaurt de 150 g
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de somon la gratar:

Somonul se spala bine si se tamponeaza cu un prosop de hartie. Se unge cu ulei de masline si se presara sare si piper. L-am lasat in frigider 2-3 ore.

Se incinge gratarul si se stropeste cu ulei. Am taiat lamaia feliute si am asezat pe gratar cateva feliute, am asezat rondelele de somon si feliute de lamaie deasupra. Se prajeste aproximativ 2 minute, apoi se intoarce pe cealalta parte, se inlatura feliutele de lamaie si se lasa aproximativ 2 -3 minute pana se rumeneste si capata o crusta aurie. Se scoate cu grija pe farfurie.

Am zdrobit 3-4 catei de usturoi si i-am amestecat cu iaurtul si putina sare. L-am servit cu lamaie si sos de iaurt cu usturoi.  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de garnitura preferata

2

Noi preferam sa-l servim simplu pentru e destul de satios

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de somon la gratar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in foietaj cu garnitura de legume