Somon la cuptor

de mamaieelena in Somon, 23 Apr 2012 | 7691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g file de somon
  • 1 lamaie
  • cateva fire de marar verde
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • masline verzi
  • ardei iute rosu(un sfert )
  • 50 ml vin alb
  • Garnitura:
  • paste cu sepia
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor:

Pestele spalat si feliat se pune sare, piper zeama de lamaie si un fir de marar peste fiecare felie, punem si uleiul 2 linguri peste tot pestele si vinul. Se da la cuptor pana se rumeneste.


Pastele se pun la fiert in apa clocotita si cu sare se lasa sa fiarba bine dupa care se scurg de surplusul de apa si asa fierbinti punem uleiul de masline(2-3 linguri). Punem pe farfurie pastele si peste ele somonul cu masline verzi si ardei uite rosu.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

roxanabucataras 1

24.04.2012, 12:14

Cris2711 1

24.04.2012, 14:08

Sim0na 1

24.04.2012, 19:46

Daca-i peste, vin la masa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon in sos tomat