Somon la cuptor cu sos de spumant Rhein si portocala

de Bucataras in Somon, 22 Dec 2013 | 4724 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

22.12.2013, 09:33

Te-aisculat cu chef de pregatit bunatati

Constelatialeu 1

22.12.2013, 09:34

Arata bine,de fitze...niste coaste n-ai?

Valclaudia 1

22.12.2013, 09:35

cat de bine arata!

simona72 1

22.12.2013, 09:36

Vaaai ce mai lovit!! Peste pregatesc si eu azi, asa ca-ti "fur" reteta.

Lorra 1

22.12.2013, 09:37

Un deliciu

marcela1979 1

22.12.2013, 09:41

super bun

Ligia Bxl 1

22.12.2013, 09:53

mmmm ce bun

DIANA B 1

22.12.2013, 10:10

Imi place aroma portocalei , acum fac cu-asa ceva cu niste cotlete

Mitinita 1

22.12.2013, 10:19

Geanina87 1

22.12.2013, 10:29

Alexandra Burz 1

22.12.2013, 10:30

ce combinatie ingenioasa super bun

MotanLaOale 1

22.12.2013, 10:31

bun bun

Irina 1

22.12.2013, 10:34

Asta pregatim pentru pranz!

Corinuta 1

22.12.2013, 10:41

O bunatate!

laura_n 1

22.12.2013, 11:13

sosul ala m-a dat pe spate

Rocsi 1

22.12.2013, 11:44

Un preparat festiv

mihaelam90 1

22.12.2013, 11:47

Delicios!

babi5 1

22.12.2013, 13:24

> Super

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 13:43

arata grozav

Panacris 1

22.12.2013, 15:14

Pushaa 1

23.12.2013, 11:02

Aurelia 07_07 1

23.12.2013, 19:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu portocale