Somon roz Italiano

de Cris2711 in Somon, 1 Mar 2014 | 9801 vizualizari

 

Nu ma intrebati de ce se numeste asa,habar n-am ,dar imi place tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati somon roz
  • 4 rosii cherry
  • 100 gr. ardei mixt
  • 1 bucata Mozzarella
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 lamaie
  • marar
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon roz Italiano:

Intr-un vas termorezistent se pune uleiul de masline ,apoi se pun cele doua bucati de somon roz.Se pune sare si piper.

Ceapa se curata,se taie marunt.

Se pregateste si ardeiul,taiat marunt.Eu am avut congelat.

Rosiile cherry se taie in sferturi.

Sucul de la o jumatate de lamaie se adauga peste somon.

Toate acestea se orneaza peste somon.

Apoi se taie si Mozzarella cubulete.

Se pune deasupra.

Se pun si condimentele:oregano si marar,in cantitati mici.

Deasupra se presara putin pesmet.

Se lasa la cuptor ,la 180°C,circa 30-35 minute.

Se serveste cald!

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Mozzarella este optional,ajung si legumele.

2

50 ml de vin alb ii da un gust bun.

3

Deasupra se mai pune inca o lingura de ulei de masline,inainte de a da la cuptor.

4

Se pot folosi si alte legume,dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon roz Italiano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

rjulia 1

31.10.2014, 20:06

Multumesc pentru reteta. Acum e la cuptor. Miroase si arata senzational!

Cris2711 1

31.10.2014, 20:41

Rjulia ma bucur ca ai ales reteta si ca iti placepofta buna

Panacris 1

27.02.2015, 07:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu o crusta de cartofi si legume