Somon umplut cu crema de branza

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2010 | 6738 vizualizari

COMENTARII (24)

epurasha2bb 1

28.07.2010, 16:05

nu pot decat sa dau 5 furculite si sa salivez intruna!

silvi0ara 1

28.07.2010, 16:08

Minunat.Ce mai conteaza daca cutitul nu este foarte ascutit.

Ina 1

28.07.2010, 17:17

sa puna sefu' un ascutitor de cutite la camara

Bucataras Medi 1

28.07.2010, 18:32

Sylvia, excelent......................

Sylvia 1

28.07.2010, 19:04

Roberta ma bucur ca iti place

Sylvia 1

28.07.2010, 19:04

Silvioara multumesc de laude si indulgenta

Sylvia 1

28.07.2010, 19:05

Ina chiar asa lasa ca am vazut in ceva oferta la magazin si imi iau saptamana viitoare , ce sa fac daca nu am barbat care sa imi ascuteasca cutitele

Sylvia 1

28.07.2010, 19:05

Medi multumesc ar merge un pahar de champanie ca in poza ta langa

nadina73 1

28.07.2010, 19:24

am facut si eu terina de somon,e grozav de bun super 5 furcu

yafa 1

28.07.2010, 19:34

Foarte fain Silvia, ai incercat si reteta cu frisca citronata?

Sylvia 1

28.07.2010, 19:38

Nadina am vazut-o si la tine , ai facut o compozitie mai complicata, ti-am laudat-o eu fac cu iaurt gras stors si verdeturi .

Sylvia 1

28.07.2010, 19:38

Yafa nuuuu am incercat ce zici tu acolo ? Te rog mai multe detalii

ela 1

28.07.2010, 20:37

yafa 1

28.07.2010, 20:41

Pe aceeasi baza, faci o frisca sarata in care pui coaja de lamaie fin rasa, un firicel de zeama si bucatele taiate de somon. Poti daca vrei sa fie mai aspectoasa si un pic de gelatina. Umpli butoaise individuale de somon si dai la rece. La iesirea din frigo decorezi cu un pic de frisca ramasa si marar

Corinuta 1

28.07.2010, 21:37

5 furcu!

Sylvia 1

28.07.2010, 22:05

Yafa multumesc de reteta suna tare bine si eu fac o spuma de branza cu frisca sarata si iaurt chiar o sa pun reteta . O sa testez cu prima ocazie reteta ta, ca imi place mult combinatia de arome .

Sylvia 1

28.07.2010, 22:05

Corina merci

Teo 1

28.07.2010, 22:40

dupa atatea pareri, chiar maine as incerca; imi place !

gaby_duceag 1

28.07.2010, 22:43

SI EU, CAM TARZIU DA' UITE-MA

ela 1

28.07.2010, 22:45

a aparut si ce a mai ramas din Gaby....

Ioana 1

29.07.2010, 00:24

Un aperitiv delicios ! Cred ca pot sa-l incerc si eu

ela 1

29.07.2010, 00:25

ela 1

29.07.2010, 00:31

Ioana ai scris altceva mai devreme

ionix 1

29.07.2010, 10:06

pe gustul meu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite cu saumon fume