Somon umplut cu salata a la ruse

de ianculubita in Peste, 20 Noi 2013 | 2107 vizualizari

 

Nu stiu cum procedati voi,dar eu incep sa-mi fac niste liste de meniuri pentru toate sarbatorile care vin;retete dupa buget,dupa complexitate dupa gust,de aceea va recomand si voua cateva idei,poate va plac si cum in noaptea de Anul Nou nu trebuie sa lipseasca pestele din lista de meniu,am notat acest aperitiv delicios.

 

INGREDIENTE

  • 200g fileuri de somon afumat
  • SALATA
  • 2cartofi
  • 1morcov
  • 3linguri mazare din conserva sau congelata si fiarta
  • 2linguri pastai ddin conserva
  • 1castravete murat
  • sare
  • piper
  • 1lingura mustar
  • 2linguri maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon umplut cu salata a la ruse:

Cartofii,morcovul,curatate spalate,le punem la fiert in apa cu sare pentru 20min;


cu putin timp inainte de a opri focul,adaugam si mazarea cu pastai daca necesita fierbere;


scurgem bine legumele,le taiem cubulete mici,condimentam cu sare,piper,adaugam mustarul,maioneza,castravetele curatat de coaja si de asemenea taiat marunt;


amestecam totul bine apoi pe fiecare fileu de peste punem cate o lingura de salata,rulam,le punem pe platou si le servim cu lamaie

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si alt peste afumat

2

rulourile trebuiesc facute mai mici,mai de sarbatoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon umplut cu salata a la ruse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

xana 1

20.11.2013, 12:20

nadea68 1

20.11.2013, 16:39

ianculubita 1

21.11.2013, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon la tava a la Cryss