Sorbet de pepene galben

de Oana in Dulciuri, 1 Aug 2016 | 7247 vizualizari

 

Este perfect pe vremea asta, neaparat sa-l incercati, sa vedeti cat e de racoritor!

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben dulce si aromat
  • 2 linguri cu miere sau dupa gust
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 50 ml apa rece
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de pepene galben:

Curata pepenele galben si taie miezul cuburi, apoi pune-l intr-o tava in congelator si lasa-l pana se intareste bine.

Pune-l apoi intr-un robot de bucatarie, adauga mierea dupa gust, apa si zeama de lamaie si mixeaza pana obtii o crema fina.

Se poate servi imediat, avand deja o consistenta tare, ca de inghetata sau il poti pune intr-o casoleta la congelator pentru 2-3 ore.

TIPS-URI

1

 Puteti sa incercati si cu alte fructe de sezon, iar daca sunt prea zemoase adaugati o banana congelata in compozitie (cred ca merge si cu avocado)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

dantes 1

03.08.2016, 06:24

Delicios!

kytz 1

13.07.2018, 07:59

Ce culoare frumoasă are și ce gust deosebit trebuie să aibă! Am să-l încerc cu siguranță !

Sidy 1

18.08.2020, 07:37

Un DE-LI-CIU !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sorbet de pepene galben, limoncello si fructul pasiunii