Sos bechamel

de cristeena20 in Sosuri, 2 Mai 2014 | 6175 vizualizari

 

Un sos pe care eu de obicei il cumparam data facut , dar dupa ce l-am incercat facut de mine, am renuntat la a mai cumpara.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr margarina
  • 50 gr faina
  • 400-450 ml lapte
  • sare, piper alb, nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bechamel:

- Intr-o cratita mica punem margarina la incalzit putin si adaugam faina. Amestecam bine pana se omogenizeaza si apoi turnam laptele treptat , amestecand cu un tel pana se ingroasa. Punem sare, putin piper alb si nucsoara rasa.Cand s-a ingrosat ca o budinca este gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

cristeena20 1

03.05.2014, 14:22

Multumesc!! va spun sincer l-am facut prima data si a iesit perfect. Deci nu mai cumpar de acum incolo gata facut..ca inainte.

Rocsi 1

03.05.2014, 19:36

Un sos foarte bun

laura_n 1

04.05.2014, 14:20

intr-adevar gustos, dar sa il incerci si cu unt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sos Bechamel