Sos cu conopida si castraveti

de Lily_Musat in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2009 | 1985 vizualizari

 

Am adaugat si pipote si inimi de pui...la cerere.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg conopida
  • 5 castraveti murati in otet
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de sare
  • 1 conserva de rosii
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1/2 legatura de marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu conopida si castraveti:

Spalam conopida si o desfacem in buchetele mici, punem 2 litri de apa la fiert pe aragaz si putina sare.
Cand a dat apa in fiert punem conopida. Intre timp punem intr-o tigaie putin ulei si calim rosiile, adaugan si usturoiul si lasam cratita astupata cu un capac sa se caleasca putin, dupa care adaugam apa in care a fiert conopida (nu toata, atat cat credem ca e nevoie).
Apoi adaugam si castravetii taiati in fasii subtiri, buchetelele de conopida deja putin fierte, si lasam sosul sa fiarba 10-15 minute.
Dupa ce am facut sosul...am adaugat si verdeata, mi sa sugerat sa pun si ceva carnita ...adica neaparat trebuia sa pun si am pus cateva pipote si inimi de pui,
pe care le-am fiert bine si le-am prajit putin. Rezultatul a fost foarte bun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu conopida si castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi moldovenesti

de Lau 9

ieri la 22:02

Prajitura Dobos

ieri la 21:51

Prajitura cu crema de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:50

Empanadas / Pateuri  cu ton

ieri la 21:25

RETETA RECOMANDATA
Iepure cu carnati, ciuperci si masline la cuptor