Sos de mere cu hrean

de Oana in Pt. carne, 28 Feb 2011 | 12441 vizualizari

 

O minunatie de arome care merge perfect cu rasolul de vita si legume.

 

INGREDIENTE

  • 2 mere galbene
  • 2 linguri cu hrean ras in otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de mere cu hrean:

Merele se curata, se scot cotoarele si se taie cubulete. Se acopera cu apa si se fierb pana se inmoaie. Se scurg si se lasa la racit. Eu am hrean ras in borcan in frigider, preparat cu otet, sare si miere, asa ca n-a mai fost nevoie sa adaug alt condiment. Merele racite se paseaza cu doua linguri de hrean ras cu ajutorul blenderului vertical.


Se serveste cu rasol de vita, cum ar zice vienezii tafelspitz :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de mere cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MVMih 1

06.04.2011, 10:44

Buun tare bun. Daca ar fi bun as punea hrean si la prajituri.

Lau 1

06.04.2011, 10:51

adry88 1

13.05.2011, 21:02

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de legume la punga, cu sos de usturoi