Sos de rosii cu aripiare de pui

de cicilica in Supe/Ciorbe, 7 Mar 2010 | 2948 vizualizari

Sos de rosii cu aripiare de pui

 

INGREDIENTE

  •  1 caserola aripioare pui,
  • 1 ardei rosu gras,
  • 1ardei iute, (acesta este facultativ,deoarece nu toata lumea maninca picant),
  • 6-7 rosii,
  • 3 cepe mijlocii,
  • 4-5 graunti de usturoi,
  • sare
  • piper,
  • delikat,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii cu aripiare de pui:

Aripiarele se spala se sterg de apa cu un prosop de hirtie,apoi se condimenteaza cu sare, piper, delikat si se pun la prajit ,in uleiul incins, la foc moderat.Se rumenesc frumos pe ambele parti.Se pune apa la fiert intr-o oala de 2 litrii. Cind aceasta a clocotit se oparesc rosiile .Acestea se curata de coaje si se toca cubulete.Cind aripioarele sunt parajite se scot pe o farfurie ,iar in uleiul rezultat (acesta nu trebuie sa fie ars) se pune ceapa si ardeii taiati julien, impreuna cu o ceasca de apa si se calesc pina ce ceapa este bine inmuiata.Se adauga si usturoiul taiat feliute si se mai tine 10 minute.apoi rosiile taiate cubulete.Se firbe la foc mic pina ce rosiile se inmoaie,se pun si aripioarele .Continuam sa fierbem pina ce sosul se leaga si scade se condimenteaza cu sare , piper , delikat dupa gust.Noi am servit cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii cu aripiare de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

12.03.2012, 10:55

La multi ani!

deyutzky 1

12.03.2012, 22:58

La multi ani!!!

Bunica 1

12.03.2013, 08:24

la multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Urși de mamaliga cu branza

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii