Sos pentru pizza

de cristeena20 in Sosuri, 12 Apr 2014 | 3368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de rosii decojite in suc
  • frunze de busuioc proaspat
  • oregano uscat
  • ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 foaie de dafin
  • sare, piper, putin zahar
  • pasta de rosii (2 linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru pizza:

- punem in blender rosiile din conserva cu sucul de pe ele, frunzele proaspete de busuioc, putin ulei de masline, 2 catei de usturoi zdrobit cu lama cutitului si mixam bine cu robotul.


- intr-o craticioara punem ceapa tocata fff marunt cu ulei de masline sa se caleasca si apoi adaugam sosul rezultat si foaie de dafin. Lasam sa fiarba cca 5 minute si apoi adaugam inca 2 linguri pasta de tomate, sare, piper, zahar si oregano uscat. Lasam la foc mic sa se reduca putin sosul.


- Se unge aluatul de pizza care este intins in tava cu acest sos si apoi se mai presara cu oregano si aranjam apoi ingredientele dupa prefeirnta.


- Acest sos se poate face si picant, adaugand sos piri-piri sau chilli tocat fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

laura_n 1

14.04.2014, 16:36

grozav! imi place ca ai pus si oregano

Andreea Baraboi 1

22.06.2014, 17:59

busuiocul si oregano dau un gust foarte bun in sosul pt pizza , bravo

cristeena20 1

22.06.2014, 19:00

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Sos pentru pizza