Ulei condimentat cu paprika

de -Miti- in Sosuri, 10 Feb 2011 | 3275 vizualizari

 

Folositi paprika ungureasca pentru a obtine un ulei de paprika frumos colorat si de calitate.Excelent la o salata de cartofi secuiasca sau ungureasca!

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri paprika (boia de ardei)
  • 2 cani ulei de floarea soarelui sau de masline
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ulei condimentat cu paprika:

Pune paprika intr-o sticla si toarna uleiul peste.

Lasa sticla intr-un loc intunecat pentru o saptamana.Scutura sticla din cand in cand.

Foloseste la gratar,peste cartofi,salate,popcorn,paste sau la paprikas.

 

 

TIPS-URI

1

puteti sa il faceti si cadou

COMENTARII (14)

elena1988

elena1988 1

10.02.2011, 15:51

salvat la favorite, am si eu sticluta ca a ta noi am cumparat-o de la targuri dastea de produse traditionale, nu mai stiu ce avea in ea tuica sau palinca parca

LUK

LUK 1

10.02.2011, 16:08

ce sticla frumoasa...interesant uleiul

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

13.02.2011, 14:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!