Sos ragu a la brunetica

de brunetica in Sosuri, 20 Oct 2011 | 2226 vizualizari

 

delicios si convenabil, alte cuvinte nu gasesc

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi , 
  • 1 ceapa medie ,
  • 2 cozi de telina ,
  • 3 linguri de ulei de masline , 
  • 300 g. carne tocata vita , 
  • 1 sticla suc de rosii , 
  • 1/ 2 pahar vin rosu ,
  • sare si piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos ragu a la brunetica:

Dupa ce ati spalat legumele bine, asezati-le pe tocator si taiati-le foarte fin ( sau folositi robotul de bucatarie ) .


Intr-o oala incingeti uleiul de masline si adaugati legumele pentru a se cali un pic, la foc mic . Cand legumele s-au inmuiat adaugati carnea tocata, sarea, piperul si amestecati bine pentru a se incorpora toate ingredientele. Lasati la foc cateva minute, dupa care adaugati vinul rosu si lasati sa se evapore la foc mic. Cand vinul s-a evaporat adaugati sucul de rosii diluat cu un pic de apa. Amestecati sucul de rosii cu restul ingredientelor si lasati la fiert pentru 2 ore tinand flacara continu la mic, iar din cand in cand mai amestecati .


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos ragu a la brunetica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

kamy 1

21.10.2011, 00:18

LUK 1

21.10.2011, 08:15

asta e sosul potrivit pentru lasagna dupa cum imi spunea un bucatar care a lucrat la un rest. cu specific italian

brunetica 1

21.10.2011, 14:29

da Luk e sosul exact pentru lasagna si paste , reteta o am de la buna mea vecina italianca.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Sos ragù