Sote de dovlecei si zucchini cu lamaie si menta

de mickyapostu in Mancaruri de post, 11 Sep 2014 | 1751 vizualizari

 

Dovlecei si zucchini gata in 15 minute, cu usturoi, un strop de lamaie si menta proaspata, ce poti sa iti doresti mai mult de la o cina de vara servita pe terasa sau balcon?

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 zucchini
  • 1 ceapa mica 
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline 
  • sare, piper
  • zeama de la o jumatate de lamaie 
  • menta proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de dovlecei si zucchini cu lamaie si menta:

Puneti uleiul de masline intr-o tigaie la foc mic. Adaugati ceapa tocata marunt si usturoiul pisat si lasati cateva minute pana devin translucide. Adaugati si dovlecelul si zucchini taiate in bucati potrivite si acoperiti cu un capac. Asezonati cu sare si piper. Nu inghesuiti prea mult legumele in tigaie. Lasati pana se patrund si se evapora lichidul. Ne dorim sa iasa facute si putin crocante, nu moi.

Scoateti din tigaie si asezati pe farfurii. Stropiti cu zeama de lamaie si presarati menta proaspat tocata. Serviti calzi!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de dovlecei si zucchini cu lamaie si menta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

12.09.2014, 15:31

Ceva bun

mickyapostu 1

15.09.2014, 15:18

babi5 1

06.10.2014, 13:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hachis parmentier de post