Sote de sparanghel

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2013 | 5497 vizualizari

 

cea mai rapida mancare, sanatoasa si bunaaaa

 

INGREDIENTE

  • 3-4 tije de sparanghel verde
  • 3-4 tije sparanghel alb
  • 100gr smantana
  • 2 catei usturoi
  • sare piper
  • 1 lingurita de sos pesto
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de sparanghel:

Curatam sparanghelul si il punem la sotat la foc potrivit.

Lasam la foc atat cat sa fie numai crocant.

Punem smantana, catelul de usturoi.

Cand l-am servit am mai adaugat putin sos pesto

E un deliciu!Cel putin pt mine a fost :)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

pt o aroma mai placuta am adaugat la sotat cateva felii de fenicul

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

laura_n 1

22.11.2013, 16:41

grozav imi place extrem de mult, iar combinatia asta este mai mult decat gustoasa

danielaR 1

22.11.2013, 17:18

multumesc pt aprecieri!

Panacris 1

22.02.2015, 09:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui crocant la cuptor