Spaghete alla norma

de Andreea Caroline in Spaghete, 27 Noi 2012 | 4423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr spaghete
  • 800 gr rosii
  • 2 vinete
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • busuioc
  • 6 linguri ricotta
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete alla norma:

Vinetele se spala si se taie in cuburi mici. Se presara sare si se lasa pina elimina apa din ele. Rosiile se curata de coaja ,se scot semintele si lichidul si se toaca marunt.


Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline. Adaugam usturoiul si ceapa tocata marunt apoi adaugam rosiile ,zaharul si amestecam. Lasam pe foc citeva minute. Adaugam sare si piper dupa gust ,busuiocul si se mai lasa citeva minute.


Intr-o alta tigaie prajim cuburile de vinete. Cind sunt gata le scoatem pe un servet de hirtie.


Intr-o oala punem apa la fiert. Cind aceasta fierbe, punem sare apoi adaugam pastele si le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.


Cind sunt gata ,se scurg de apa,se adauga sosul de rosii si vinetele si se presara deasupra ricotta.


Se servesc fierbinti.


 

TIPS-URI

1

in locul rosiilor proaspete se pot folosi rosii decojite din conserva.

2

ricotta trebuie sa fie uscata insa se poate folosi si cea proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete alla norma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

27.11.2012, 21:02

Cris2711 1

28.11.2012, 00:13

Caro,am salvat reteta,arata fantastic

gaby_gabytza 1

28.11.2012, 09:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sunca, kaiser si sos