Spaghete Bolognese "A la Panacris!"

de Panacris in Spaghete, 6 Aug 2011 | 6098 vizualizari

 

Spaghete bolognese - Reteta 50 :D, :))

 

INGREDIENTE

  • Spaghete Barilla nr. 3,  500 gr.
  • carne tocata amestec vita-porc 500 gr.
  • ciuperci 1 conserva
  • sare
  • piper
  • oregano
  • bullion 200 ml
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Bolognese "A la Panacris!":

Carnea tocata  si ciupercile se prajesc usor in ulei de masline in vasul Wok. Dup ce s-a evaporat toata apa lasata de carne si ciuperci, se asezonează cu sare, piper si oregano. Se adauga bulionul diluat cu putina apa si se mai lsa la fiert cca. 10 minute. Spaghetele se fierb al dente ( cca. 8 minute dupa primul clocot!!!) in apă cu sare si un strop de ulei de masline.  Spaghete se servesc alaturi de sosul de mai sus si vom obtine niste Spaghete Bolognese delicioase.

TIPS-URI

1

Atentie nu se amesteca spaghetele cu sosul!!!

2

Ele se combina doar in momentul servirii!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Bolognese "A la Panacris!"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu fenicul, rosii si ton