Spaghete Carbonara cu smantana

de Miha in Spaghete, 12 Apr 2011 | 9731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete
  • 200 g bacon
  • 150 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 linguri parmezan
  • nucsoara
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Carbonara cu smantana:

Pastele se fierb al dente in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.


Baconul se taie cubulete. Eu am avut din cel feliat subtire si l-am taiat fasiute. Se pune intr-o tigaie la foc mic si se rumeneste usor.



Amestecam galbenusurile cu smantana, vinul si cele 2 linguri de parmezan, iar sosul obtinut il turnam in tigaie peste baconul rumenit. Se potriveste gustul de sare si piper, se pune si putina nucsoara dupa gust. Se fierbe la foc mic, amestecand continuu, pana sosul incepe sa capete consistenta.



Pastele fierte si scurse de apa se pun in tigaia cu sos si se omogenizeaza.



Se servesc calde.


Sursa


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Carbonara cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

xtyna 1

15.05.2011, 19:05

sunt super ca am mancat la restaurant dar acasa nu am facut o sa incerc sper sa-mi iasa mersi

jolygina 1

22.01.2012, 11:55

ce mult imi plac ,preferatele mele

Miha 1

22.01.2012, 13:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara a la Adasev