Spaghete carbonara, reţetă adaptata
Aceasta este una dintre retetele noastre preferate de paste, ouale si smantana dandu-i un gust foarte fin si bogat.
Spaghete carbonara, reţetă adaptata
Am pus apa la fiert cu un praf de sare, iar cand a inceput sa clocoteasca am adaugat spaghetele. Cand au fost gata le-am scurs.
Intre timp am pus la calit ceapa tocata marunt cu muschiul, usturoiul, sare, piper si busuioc. Separat, intr-un castron am batut cele 4 oua si am adaugat150 de grame de smantana, amestecand.
Peste spaghetele fierbinti, scurse de apa, am adaugat compozitia de oua si smantana si le-am amestecat bine, fara a tine deasupra focului. Apoi am pus si ceapa cu muschiul, iar la final patrunjelul, amestecand totul.
Se poate servi cu parmezan ras deasupra. Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro