Spaghete (reteta proprie)

de bianca92 in Spaghete, 6 Mar 2014 | 2214 vizualizari

 

Seamana oarecum cu spaghetele bolognese insa aceasta e o reteta proprie pe care am facut-o cu ce am avut la dispozitie prin camara si congelator pentru ca nu am avut timp sa merg la cumparaturi pentru ingredientele retetei originale de bolognese.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghete
  • 1 ceapa mare
  • putin ulei (cam 2 linguri)
  • 2 linguri pasta de ardei (eu am pus pasta din borcan preparata de bunica)
  • 500 gr carne tocana de vita
  • 2 morcovi razuiti
  • sare (dupa gust)
  • piper (dupa gust)
  • 500 ml bulion sau sos tomate mai gros.
  • mirodenii ( oregano, busuioc, cuisoare)
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete (reteta proprie):

Intr-o cratita se caleste putin ceapa (taiata marunt) in ulei cu pasta de ardei apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca incontinuu pentru ca aceasta sa nu se prinda. Dupa ce carnea are o culoare deschisa, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si morcovul razuit. Se lasa la fiert circa 30 minute. Se condimenteaza cu oregano, busuioc si cuisoare si se mai lasa pe foc 10 minute.


Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.


Cand serviti pastele, adaugati cascaval ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete (reteta proprie)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:29

laura_n 1

07.03.2014, 15:38

si bine ai facut! bravoo!

bianca92 1

07.03.2014, 16:44

Multumesc bucatarasii mei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara