Spaghete (reteta proprie)

de bianca92 in Spaghete, 6 Mar 2014 | 2916 vizualizari

 

Seamana oarecum cu spaghetele bolognese insa aceasta e o reteta proprie pe care am facut-o cu ce am avut la dispozitie prin camara si congelator pentru ca nu am avut timp sa merg la cumparaturi pentru ingredientele retetei originale de bolognese.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghete
  • 1 ceapa mare
  • putin ulei (cam 2 linguri)
  • 2 linguri pasta de ardei (eu am pus pasta din borcan preparata de bunica)
  • 500 gr carne tocana de vita
  • 2 morcovi razuiti
  • sare (dupa gust)
  • piper (dupa gust)
  • 500 ml bulion sau sos tomate mai gros.
  • mirodenii ( oregano, busuioc, cuisoare)
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete (reteta proprie):

Intr-o cratita se caleste putin ceapa (taiata marunt) in ulei cu pasta de ardei apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca incontinuu pentru ca aceasta sa nu se prinda. Dupa ce carnea are o culoare deschisa, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si morcovul razuit. Se lasa la fiert circa 30 minute. Se condimenteaza cu oregano, busuioc si cuisoare si se mai lasa pe foc 10 minute.


Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.


Cand serviti pastele, adaugati cascaval ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete (reteta proprie)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:29

laura_n 1

07.03.2014, 15:38

si bine ai facut! bravoo!

bianca92 1

07.03.2014, 16:44

Multumesc bucatarasii mei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze