Paste all' arrabiata

de retetele_tinei in Spaghete, 23 Dec 2015 | 3466 vizualizari

 

Stiti ca eu n-am mai facut niciodata paste all'arrabiata? Chiar daca noi suntem consumatori inraiti de paste, pe acestea le-am dat deoparte pentru ca m-am gandit tot timpul ca sunt prea picante si poate lui Razvanica nu-i vor placea, dar si spun un dar mare, au fost tare bune si n-am avut nici obiectii la adresa lor.  :)


Sa va fie de bine!!!

 

INGREDIENTE

  • 300g paste scurte (rigatoni, penne, spirale)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 conserva rosii cubulete
  • parmezan dupa gust
  • patrunjel verde
  • chilli dupa gust
  • sare
  • piper
  • bususioc
  • oregano
  • rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste all' arrabiata:

Cand se pregatesc paste, prima si prima data se pune apa la fiert, apoi se prepara sosul. 

Pana fierbe apa, se curata, se spala si se taie ceapa si usturoiul, apoi se pune uleiul de masline intr-o tigaie.

Daca apa incepe sa clocoteasca se pun pastele la fiert. Pastele se vor fierbe "al dente" intotdeauna.

 Cand uleiul de masline e incins se pun la calit ceapa si usturoiul, pentru cateva momente, apoi se adauga rosiile din conserva, sare, piper, rozmarin, chilli, busuioc si oregano. Sosul se lasa la fiert pentru 5-6 minute, apoi se ia de pe foc tigaie, iar daca pastele sunt fierte si scurse de apa, se amesteca cu pastele.La sfarsit, se presara parmezan si patrunjel tocat. Se servesc imediat, cu grija doar pentru ca sunt PICANTE! :) 

Pofta buna va doresc!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste all' arrabiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Paste all' arrabiata-0
Paste all' arrabiata-1
Paste all' arrabiata-2

COMENTARII (2)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

23.12.2015, 19:32

delicioase

Rocsi

Rocsi 1

23.12.2015, 20:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!