Spaghete cu carne tocata de pui

de Rocsi in Spaghete, 9 Iun 2012 | 11070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghete
  • 1 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 borcan mic de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita unt
  • 1 linguria rasa busuioc
  • 400 gr rosii in suc propriu
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu carne tocata de pui:

Pieptul de pui il spalam si il dam prin masina de tocat. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam in doua-trei ape, apoi le taiem maruntel.


Intr-un vas punem uleiul la incins . Adaugam ceapa si o lasam sa se inmoaie 2-3 minute.Punem mai apoi carnea si ciupercile. Le mai lasam si acestea 3-4 minute, apoi adaugam o canita de apa si vinul. Acoperim cratita si lasam sa scada la foc potrivit. Rosiile te facem cubulete si le punem mai spre final. Condimentam dupa gust cu sare si piper, dar nu uitam sa punem si busuiocul.


Mai lasam sa dea cateva clocote si gata sosul cu carne. Intr-o oala punem apa cu un praf de sare si untul la fiert. Cand da in clocot punem pastele. Le lasam sa fiarba 10-12 minute, apoi le scurgem de apa.


Pastele fie le punem peste sos si le amestecam, fie punem pe farfurie intai paste,iar peste sos. Deasupra radem putin cascaval si presaram patrunjel verde tocat.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne tocata de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (27)

Rocsi 1

22.07.2012, 19:57

Bianca

iri_iri 1

12.09.2012, 21:12

mmmm,ce bunatate

Rocsi 1

12.09.2012, 21:32

Multumesc Iri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate