Spaghete cu fructe de mare

de Denissa in Spaghete, 22 Oct 2011 | 3454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. spaghete
  • 300 gr. fructe de mare
  • 50 gr. unt
  • 2 ling. smantana de gatit
  • usturoi
  • chili
  • busuioc
  • oregano
  • cascaval sau parmezan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu fructe de mare:

Se pune la fiert apa cu sare, pentru spaghete. Atunci cand apa fierbe se pun si spaghetele, pe care le lasam la fiert in functie de indicatiile de pe ambalaj (unele fierb mai mult, altele mai putin).


Separat se pune intr-o tigaie untul la incins, si se adauga usturoiul taiat feliute subtiri. Dupa ce s-a calit se adauga fructele de mare, chili si se potrivesc de sare.


Dupa ce fructele de mare sunt gata, se adauga oregano si busuiocul. Se ia tigaia de pe foc si se adauga smantana de gatit.


Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa si se pun peste fructele de mare.


Eu pun si cascavalul direct peste toata compozitia de fructe de mare si spaghete si amestec.


Nu mai ramane decat sa va delectati cu acest fel de mancare.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

nu lasati prea mult usturoiul pe foc, pentru ca va avea un gust amar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Denissa 1

24.10.2011, 11:08

papati linistite, nu va deranjeaza nimeni, ai mei s-au saturat.
daca nu ajung mai fac

Panacris 1

03.06.2013, 17:54

Denissa 1

04.06.2013, 18:45

Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos