Spaghete cu legume si kaizer

de susu in Spaghete, 8 Apr 2010 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un sfert pachet spaghete
  • Cateva rosii bine coapte sau pasta de rosii concentrata
  • Cativa catei de usturoi
  • Ulei de masline
  • Busuioc proaspat
  • 1 cana Vin alb sec sau demisec
  • Cateva fasii de kaizer sau slaninuta
  • 1 ardei grasi rosii
  • 1 morcov
  • Cateva ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu legume si kaizer:

Se pune 1 l de apa la fiert cu un praf de sare si putin ulei pentru a nu se lipi spaghetele intre ele. Cand da in clocot se pun pastele si se lasa sa fiarba “al dente” ( fierte pe jumatate) la foc mic. Cand sunt gata se pun in strecuratoare, se stropesc cu ulei si putina apa rece.


Rosiile se oparesc si se decojesc apoi se taie cuburi. Daca nu aveti rosii bulionul se desface in putina zeama fierbinte in care au fiert pastele. Usturoiul se piseaza in mojar impreuna cu cateva frunzulite de busuioc proaspat.


Ardeii se taie fasii subtiri, la fel si kaizerul, cepele se toaca marunt, morcovul il dam prin razatoarea mare iar ciupercile dupa preferinta felii sau marunt. Se caleste ceapa in ulei incins dupa care se adauga slaninuta sau kaizerul apoi in ordine se pun ardeii si se calesc, morcovul si ciupercile. Se lasa putin sa scada si se dau deoparte. In alta tigaie se caleste usturoiul apoi se adauga rosiile si putin busuioc.


Dupa ce s-a legat putin sosul se adauga vinul si se lasa sa mai scada. La sfarsit se adauga pastele in sos si se rumenesc putin iar apoi se vor amesteca cu legumele calite.Se servesc cu parmesan ras si busuioc proaspat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu legume si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

09.04.2010, 11:01

ce bine arat...cu mult sos

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 11:12

foarte frumos si foarte bun...............

nadina73 1

12.04.2010, 15:08

ce bune sant,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de smantana