Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Foarte bune.
Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de perisoare si se tine la frigider cel putin o ora.
Se fac perisoare mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.
Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.
Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute.
Se adauga perisoarele si se mai fierbe 15-20 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.
Se fierb spaghetele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.
Se pun spaghetele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu perisoare peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.
Se pot presara si cu cascaval sau nu.
Pofta Buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult