Spaghetti cu vinete si dovlecei

de Andreea Caroline in Spaghete, 18 Iul 2012 | 3117 vizualizari

 

o reteta foarte simplu de facut...ieftina...satioasa... :)

 

INGREDIENTE

  • 360 gr spaghetti
  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 400 gr suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 60 gr parmegian
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu vinete si dovlecei:

Ceapa se curata de coaja,se spala si se taie solzisori.Se spala vinetele si dovleceii,se taie cubulete si se calesc in tigaie in putin ulei de masline( se poate si ulei normal ) pentru 5 minute,dupa care se adauga ceapa.Dupa citeva minute se adauga sucul de rosii,sare si piper.se mai lasa inca 10 minute.

Separat intr-o oala se pune apa.cind apa fierbe se pune sare si se adauga pastele.Se lasa la fiert 10 minute(sau depinde cit este sugerat pe ambalaj).Cind s-au fiert se scurg de apa.

Se amesteca apoi pastele cu sosul de vinete si dovlecei.Se presara parmezan deasupra (optional)

Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu vinete si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

alinutzika 1

19.07.2012, 17:22

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 20:43

ancutaCH 1

23.07.2012, 10:48

yammy!...abia astept sa o incerc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!