Spaghete cu salam

de mirela0911 in Spaghete, 13 Feb 2011 | 18831 vizualizari

 

Ceva rapid din lipsa de timp

 

INGREDIENTE

  • 250g salam (sau sunca)
  • 1 ceapa
  • putin ulei
  • 1 lgt faina
  • 500ml bulion
  • sare, zahar
  • oregano, busuioc
  • 1 pachet de spaghete
  • cascaval (eu nu am avut)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu salam:

Se pun la foc spaghetele in apa cu sare.

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Salamul se taie cubulete si se pune peste ceapa sa se caleasca si el putin. Se pune faina si se amesteca pana se omogenizeaza dupa care se toarna bulion cate putin si se mesteca sa nu faca cocoloase. Se lasa la fiert putin, timp in care se adauga sare si zahar dupa gust (mie imi place sa fie dulce acrisor). La final se adauga oregano si busuioc uscat.

Se strecoara speghetele, se aseaza in farfurie, iar deasupra se pune sosul obtinut. Se rade cascaval deasupra si se serveste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu salam" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete rapide ( si improvizate)