Spaghete cu sos de ciuperci si sunca

de ala_oancea in Spaghete, 8 Iul 2009 | 8598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghete din porumb
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 6 ciuperci champignon
  • 100 gr mazare congelata
  • 150 gr sunca presata
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura pasta gulas
  • 2 lingurite pasta de ardei iute (Erős Pista)
  • 1 cub Knorr de ciuperci
  • rozmarin, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de ciuperci si sunca:

Spaghetele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj.
Se toaca ceapa si ardeiul si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga sunca taiata cubulete, apoi ciupercile si mazarea. Cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate, o cana de apa si se condimenteaza. Se mai lasa pe foc vreo 2-3 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA