Spaghete cu sos de spanac

de La Ancuta in Spaghete, 24 Sep 2012 | 6820 vizualizari

 

Ca de obicei, atunci cand ma grabesc apelez la paste. La fel am facut si de aceasta data. A rezultat cat ai clipi o mancare buna, buna ;).

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 400 ml lapte
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
  • busuioc
  • ~500 g spanac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de spanac:

Pastele le fierbem in apa cu sare iar apoi le scurgem si le trecem prin jet de apa rece.
Separat fierbem spanacul iar apoi il scurgem si il tocam marunt.

Intr-un vas punem untul la topit. Dam de pe foc, adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza.
Adaugam laptele in fir subtire si amestecam pana se desface compozitia. Punem pe foc si lasam putin sa fiarba. Condimentam cu sare si piper.

Adaugam spanacul si busuiocul si lasam sa dea 2-3 clocote.
Inainte de a stinge focul adaugam usturoiul pisat.

Turnam sosul peste spaghete si amestecam pana cand pastele sunt bine acoperite cu sos.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu spanac si usturoi