Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Cred ca am devenit obsedata de vinete, dar nu am ce face, nu am remediu. Pur si simplu le ador si o sa continui sa le folosesc in bucataria mea.
Am decojit vanata, am taiat-o in patru, am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am pus deasupra sucul de la jumatate de lamaie .
Am dat tava la cuptor pentru circa 15-20 minute, la 180 grade, cuptor ventilat.
Am mixat apoi vanata cu un robot de bucatarie impreuna cu usturoiul, parmezanul, menta, semintele de mac, putina sare, sucul de la o jumatate de lamaie si un fir de ulei de masline.
Am fiert pastele in apa sarata si le-am amestecat cu crema de vinete intr-o tigaie, pe foc, prin saltare.
Le-am servit cu cubulete de mozzarella proaspete deasupra, care bineinteles ca se topesc si dau mai multa cremozitate mancarii mele.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult