Spaghete milaneze

de Dana_Retetegg in Spaghete, 29 Noi 2010 | 11695 vizualizari

 

M-am gandit sa adaptez retetele cunoscute de spaghete milaneze astfel incat sa obtin o reteta pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghete
  • 300 gr sunca presata
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete milaneze:

Spaghetele le-am pus la fiert in apa cu sare si putin ulei.



Am taiat cubulete ardeiul si l-am pus la calit in putin ulei. La fel am procedat si cu sunca. Ciupercile le-am taiat felii si le-am adaugat in tigaie. Cand ciupercile si ardeiul au devenit moi am adaugat si usturoiul, rosiile, condimentele.



Spaghetele le-am scurs si le-am pus peste amestecul din tigaie. Le-am calit amestecand bine 2-3 minute.



Le-am servit cu cascaval ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete milaneze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana_Retetegg 1

29.11.2010, 23:13

Thanks all pt aprecieri

ela 1

29.11.2010, 23:29

kamy 1

30.11.2010, 00:30

ce-mi plac pastele 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu caşcaval pe pat de spaghete