Spaghetti aglio,oglio&peperoncino

de Corinuta in Mancaruri de post, 26 Iul 2010 | 5288 vizualizari

 

Simple si cu putine calorii.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 100 ml ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1-2 ardei iuti
  • busuioc sau oregano verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti aglio,oglio&peperoncino:

Se fierb pastele al dente intr-o cantitate suficienta de apa cu sare (1 litru de apa si o lingura rasa de sare la fiecare 100 g de paste), apoi se clatesc cu apa rece si se strecoara.

Intre timp se curata usturoiul si se taie felioare. Ardeiul se curata de seminte si de vinisoare si se taie marunt. Verdeata se spala si se taie fasii.

Se pune uleiul la incalzit intr-o tigaie, se adauga usturoiul si ardeiul si se calesc cu grija sa nu se arda.

Cand sunt gata pastele se pun intr-un castron, se toarna deasupra sosul, se amesteca bine, apoi se presara verdeata tocata si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti aglio,oglio&peperoncino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

28.07.2010, 18:50

excelent.....................

cococo 1

19.09.2010, 01:15

in primul rand pastele nu se clatesc ,
daca nu ai scris Spaghetti aglio,oglio&peperoncino , adica spaghete usturoi ,ulei si ardei iute ,de care verdeturi mai ai nevoie

nadina73 1

19.09.2010, 01:38

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu praz si paste - de post