Spaghetti Carbonara

de Anastasia in Paste, 10 Feb 2010 | 6072 vizualizari

 

Pe cat e de rapida ,atat e de gustoasa aceasta reteta cu exceptia celor care nu le place parmezanul :))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. spaghetti
  • 100 gr. panceta sau becon
  • 50 gr. parmesan
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou mare
  • 2 galbenusuri
  • ulei de masline pentru prajit
  • sare piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Carbonara:

1. se prajeste putin beconul taiat in bucatele nu prea mari pe o tigaie incinsa cu ulei de masline.


2. se scoate pe o hartie ca sa absoarba grasimea in surplus


In acel ulei se prajeste la foc mic un catel de usturoi taiat, avand grija sa nu prinda coaja rumana timp de 2~3 minute si se i-a de pe foc.


3. se fierb 200 gr. de spagheti in 2 litri de apa cu putina sare dupa instructiile de pe pachet.


4. in tigaie se stropesc 2~3 linguri din apa in care au fiert spaghettile si se pune la loc beconul si peste el spaghettile fierte si scurse de apa, peste ele se toarna sosul facut din 1 ou , 2 galbenusuri , sare si piper dupa gust si 50 de gr. de parmesan si se amesteca energic ca sa obtinem o masa lucioasa.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Anastasia 1

13.04.2010, 13:28

se te insori nu poti ca sant deja casatoruita dar daca-ti place cum gatesc, ma poti sustine la concursul de pasti , reteta mea 'Tort Faberge de Pasti'
http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/&p=5
daca stii reteta originala de carbonara, poti sa mi-o dai ca nu ma supar

nana 1

03.05.2010, 23:25

foarte bun, o sa fac si eu dupa reteta asta

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Paste cu bacon si cascaval la cuptor