Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Taiem marunt cateii de usturoi si ii calim in ulei de masline.Cand sunt moi,adaugam fructele de mare si paharul cu vin.Lasam la foc mic pana ce se evapora vinul.Cand s-a evaporat,punem sucul de rosii,sare si piper dupa gust si mai prajim putin(5-10 minute).Daca aveti printre fructele de mare si scoici in cochilie,acestea vor fi gata cand li s-a deschis cochilia.
Intre timp am fiert spaghetele si le-am pus in farfurii.Turnam pe deasupra fructele de mare cu tot cu sosul acestora.
Optional se pot pune masline,ketchup si alte condimente,insa neaparat parmezan!
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult