Spaghetti cu scoici

de irena in Spaghete, 22 Feb 2012 | 2001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghetti Barilla,
  • 300 gr scoici,
  • 4 catei usturoi,
  • 175 ml ulei masline,
  • 100 ml vin alb demisec,
  • 1 leg patrunjel verde,
  • 1 ardei iute,
  • 100 gr parmezan ras.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu scoici:

Se fierb pastele 10 min sau conf instructiunilor de pe pachet,se scurg si se amesteca cu 50 ml ulei masline ca sa nu se usuce sau lipeasca.


Intr o tigaie se toarna 125 ml ulei masline se incinge bine si se adauga usturoiul taiat rondele,se lasa la calit 3-4 min,apoi se adauga ardeiul iute taiat rondele,scoicile care in prealabil au fost curatate,vinul si se lasa pe foc mediu timp de 10 min.Scoicile sunt fierte atunci cand se deschid,cele care nu se deschid trebuie aruncate.Se inchide focul,se adauga peste scoici pastele,patrunjelul verde tocat si parmezanul ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

lia maria 1

22.02.2012, 11:55

delicios

MIUTA 1

22.02.2012, 16:47

Foarte buna

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 09:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu scoici decorticate si smantana