Spaghetti cu vitel Stroganoff

de Miha in Vita, 14 Dec 2009 | 3739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de vitel
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 150 g smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 2 rosii
  • 1 catel usturoi
  • sare si piper
  • 1 pachet spaghetti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu vitel Stroganoff:

Carnea spalata si curatata de pielite o taiem fasii subtiri. O punem intr-o tigaie, la prajit, in cateva linguri de ulei de masline si o ceasca de apa. Daca inca nu este fiarta dupa ce s-a evaporat apa, mai adaugati putina si fierbeti in continuare. Lasam pe foc pana se rumeneste putin.

Adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile taiate felii. Lasam la foc mic, pana se inmoaie legumele.

Rosiile le oparim, le decojim si le tocam marunt. Turnam peste carne impreuna cu mustar si ustturoiul zdrobit.

Dam cateva clocote, apoi adaugam smantana si fierbem pana obtinem un sos cremos.

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj si se servesc cu deliciosul sos.

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu vitel Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionix 1

15.12.2009, 11:24

miha, mie la fel imi spune sotul... cam chinuim barbatii astia
ah, spaghetele cred ca-s o bunatate...

liana_geicu 1

15.12.2009, 22:23

as vrea si eu o portie mica!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sultan Kebab