Spaghetti cu vitel Stroganoff

de Miha in Vita, 14 Dec 2009 | 2562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de vitel
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 150 g smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 2 rosii
  • 1 catel usturoi
  • sare si piper
  • 1 pachet spaghetti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu vitel Stroganoff:

Carnea spalata si curatata de pielite o taiem fasii subtiri. O punem intr-o tigaie, la prajit, in cateva linguri de ulei de masline si o ceasca de apa. Daca inca nu este fiarta dupa ce s-a evaporat apa, mai adaugati putina si fierbeti in continuare. Lasam pe foc pana se rumeneste putin.


Adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile taiate felii. Lasam la foc mic, pana se inmoaie legumele.


Rosiile le oparim, le decojim si le tocam marunt. Turnam peste carne impreuna cu mustar si ustturoiul zdrobit.


Dam cateva clocote, apoi adaugam smantana si fierbem pana obtinem un sos cremos.


Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj si se servesc cu deliciosul sos.


Sursa


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu vitel Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ionix 1

15.12.2009, 11:24

miha, mie la fel imi spune sotul... cam chinuim barbatii astia
ah, spaghetele cred ca-s o bunatate...

liana_geicu 1

15.12.2009, 22:23

as vrea si eu o portie mica!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor-reteta araba