Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

de silvi0ara in Vita, 28 Mai 2010 | 4067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g rasol alb de manzat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100ml vin alb demisec
  • 3 cepe rosii
  • 500g cartofi noi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • 3 pahare supa de carne sau apa
  • 1 foaie dafin
  • cimbru proaspat cateva frunze
  • oregano proaspat cateva frunze
  • ½ lingurita chimen macinat
  • ½ lingurita sumac(condiment arabesc-optional)
  • 1 capatana usturoi proaspat
  • 1 lingurita faina de orez
  • 1 legatura marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman:

Carnea se curata bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de la abur,se adauga ceapa taiata julien,cartofii,cateii de usturoi intregi,pasta de tomate amestecata cu faina de orez,apoi se completaza cu supa sau apa,cat sa acopere carnea si cartofii, si se da din nou vasul la cuptor pana ce cartofii sunt facuti.



La final se adauga mararul proaspat tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

rivka 1

28.05.2010, 22:32

minunata mancarea!imi lasa gura apa

Ina 1

28.05.2010, 23:14

aoleu, ce vad aici

madi_marin 1

29.05.2010, 12:39

ce bine arata.... si sosul acela scazut ce culoare are....mmmmm.....nebunie.... bravo... 5 furculite de la mine...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi noi cu macrou afumat