Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

de silvi0ara in Vita, 28 Mai 2010 | 3715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g rasol alb de manzat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100ml vin alb demisec
  • 3 cepe rosii
  • 500g cartofi noi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • 3 pahare supa de carne sau apa
  • 1 foaie dafin
  • cimbru proaspat cateva frunze
  • oregano proaspat cateva frunze
  • ½ lingurita chimen macinat
  • ½ lingurita sumac(condiment arabesc-optional)
  • 1 capatana usturoi proaspat
  • 1 lingurita faina de orez
  • 1 legatura marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman:

Carnea se curata bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de la abur,se adauga ceapa taiata julien,cartofii,cateii de usturoi intregi,pasta de tomate amestecata cu faina de orez,apoi se completaza cu supa sau apa,cat sa acopere carnea si cartofii, si se da din nou vasul la cuptor pana ce cartofii sunt facuti.



La final se adauga mararul proaspat tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

rivka 1

28.05.2010, 22:32

minunata mancarea!imi lasa gura apa

Ina 1

28.05.2010, 23:14

aoleu, ce vad aici

madi_marin 1

29.05.2010, 12:39

ce bine arata.... si sosul acela scazut ce culoare are....mmmmm.....nebunie.... bravo... 5 furculite de la mine...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Dorada cu cartofi aurii noi