Spaghetti pesto alla genovese

de mimmi in Spaghete, 11 Iul 2011 | 7608 vizualizari

 

Un sos foarte aromat si foarte bun.
Eu am avut gata cumparat dar il puteti face si acasa.

 

INGREDIENTE

  • spaghetti
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 mana frunze de busuioc
  • 100 ml ulei de masline extravirgin
  • 100 g parmezan  ras
  • 1 lingurita seminte de pin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti pesto alla genovese:

Punem in mojar cateii de usturoi si cu putina sare,ii pisam pana devin crema. Adaugam frunzele de busuioc si inca putina sare si pisam in continuare pana devin ca si o pasta. Cand busuiocul capata o culoare verde inchisa,adaugam semintele de pin si pisam in continuare. Adaugam parmezanul si amestecam in mojarul pana devine totul pasta. Turnam uleiul putin cate putin, in timp ce amestecam usor. Si pesto e gata.


Punem apa la fiert,cand da in clocot adaugam spaghetele,putina sare si lasam sa fiarba cca 8 minute. Le scoatem intr-o strecuratoare,le amestecam cu pesto si servim. Decoram cu busuioc. Pofta Buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

13.07.2011, 09:27

mimmi 1

14.07.2011, 11:57

Anamaria,eu am vazut seminte de pin in Real .....

gaby_duceag 1

15.07.2011, 13:58

ce prezentare eleganta!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure

ieri la 21:13

Desert cheesecake cu iaurt, zmeura si sos de visine

de Rocsi 9

ieri la 18:56

Salata de castravete cu sos de avocado

ieri la 14:05

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne de porc