Spaghetti pesto alla genovese

de mimmi in Spaghete, 11 Iul 2011 | 8049 vizualizari

 

Un sos foarte aromat si foarte bun.
Eu am avut gata cumparat dar il puteti face si acasa.

 

INGREDIENTE

  • spaghetti
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 mana frunze de busuioc
  • 100 ml ulei de masline extravirgin
  • 100 g parmezan  ras
  • 1 lingurita seminte de pin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti pesto alla genovese:

Punem in mojar cateii de usturoi si cu putina sare,ii pisam pana devin crema. Adaugam frunzele de busuioc si inca putina sare si pisam in continuare pana devin ca si o pasta. Cand busuiocul capata o culoare verde inchisa,adaugam semintele de pin si pisam in continuare. Adaugam parmezanul si amestecam in mojarul pana devine totul pasta. Turnam uleiul putin cate putin, in timp ce amestecam usor. Si pesto e gata.


Punem apa la fiert,cand da in clocot adaugam spaghetele,putina sare si lasam sa fiarba cca 8 minute. Le scoatem intr-o strecuratoare,le amestecam cu pesto si servim. Decoram cu busuioc. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

13.07.2011, 09:27

mimmi 1

14.07.2011, 11:57

Anamaria,eu am vazut seminte de pin in Real .....

gaby_duceag 1

15.07.2011, 13:58

ce prezentare eleganta!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu afumatura