Spaghetti quattro formaggi

de Corinuta in Spaghete, 15 Aug 2013 | 12705 vizualizari

 

Am ramas cu gandul la ce bune or fi de cand am vazut pastele facute de Bucataras! Sunt foarte bune si trebuie mancate pe moment!

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 100 g branza Brie
  • 100 g mozzarella rasa
  • 100 g cascaval razuit
  • 1 lingura unt
  • 6-8 linguri smantana
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti quattro formaggi:

Se pun pastele sa fiarba in 3 litri de apa cu sare. Eu le-am fiert 8 minute, apoi le-am scurs si le-am trecut printr-un jet de apa rece.


Intr-o cratita incapatoare sau tigaie mare, se pune untul la topit, se adauga smantana si branzeturile, se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si cu patrunjel.


Se pun si spaghetele peste sos si se amesteca bine. Se servesc calde.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca va place branza gorgonzola si gasiti, puteti adauga 80-100 de grame in sosul cu branzeturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti quattro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Corinuta 1

15.08.2013, 19:11

Multumesc Lulu! Pupici!

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:59

-Marius- 1

07.03.2016, 08:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Involtini di melanzane alla norma