Spanac cu ochiuri

de vero_closca in Mancare copii, 28 Mar 2010 | 5057 vizualizari

 

delicios acum ,primavara!

 

INGREDIENTE

  • 1kg spanac proaspat
  • oua-cate 2 pt fiecare persoana
  • 50g unt
  • 1 lingura faina
  • putin lapte
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Se spala si se alege spanacul apoi se pune intr-o cratita cu o cescuta de apa la fiert pt 5 minute.Se scurge, dar zeama se pastreaza separat,se toaca marunt...

intr-o tigaie se topeste untul,se adauga faina si se lasa pana devine aurie(nu maronie) apoi se stinge cu laptele cald,se adauga spanacul,sare si piper dupa gust,putina nucsoara(foarte putina ca e tare aromata!!!).

Daca scade prea mult adaugi si zeama lasata de spanac la fiert(e plina de vitamine),lasi pe foc cateva minutele si ...gata!!!servesti cu oua ochiuri!

POFTA MARE!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 12:17

MariKaj 1

28.03.2010, 13:51

Este plin de vitamine! Dupa aceeasi reteta prepar si eu, doar ca pun putin usturoi in loc de nucsoara.

nadina73 1

31.03.2010, 16:49

super bun si eu fac e grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!