Spanac cu ochiuri

de vero_closca in Mancare copii, 28 Mar 2010 | 6517 vizualizari

 

delicios acum ,primavara!

 

INGREDIENTE

  • 1kg spanac proaspat
  • oua-cate 2 pt fiecare persoana
  • 50g unt
  • 1 lingura faina
  • putin lapte
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Se spala si se alege spanacul apoi se pune intr-o cratita cu o cescuta de apa la fiert pt 5 minute.Se scurge, dar zeama se pastreaza separat,se toaca marunt...


intr-o tigaie se topeste untul,se adauga faina si se lasa pana devine aurie(nu maronie) apoi se stinge cu laptele cald,se adauga spanacul,sare si piper dupa gust,putina nucsoara(foarte putina ca e tare aromata!!!).


Daca scade prea mult adaugi si zeama lasata de spanac la fiert(e plina de vitamine),lasi pe foc cateva minutele si ...gata!!!servesti cu oua ochiuri!


POFTA MARE!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 12:17

MariKaj 1

28.03.2010, 13:51

Este plin de vitamine! Dupa aceeasi reteta prepar si eu, doar ca pun putin usturoi in loc de nucsoara.

nadina73 1

31.03.2010, 16:49

super bun si eu fac e grozav

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Ursulet din chec