Spanac cu ochiuri de oua

de Maria_Laura in Mancaruri de legume, 16 Feb 2014 | 2743 vizualizari

 

Delicios!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. spanac fiert (~1kg spanac crud)
  • 200 ml lapte
  • 2-3 linguri faina
  • 4-5 catei usturoi
  • ulei
  • apa (daca e nevoie)
  • sare
  • oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri de oua:

Spanacul fiert se toaca marunt!


Intr-o cratita punem 3-4 linguri ulei la incins, adaugam faina si o lasam pana devine aurie, apoi se adauga jumatate din cantitatea de usturoi tocat marunt, punem spanacul si laptele; in functie de consistenta dorita se mai poate adauga apa sau chiar mai mult lapte; sare dupa gust.


Lasam totul sa fiarba pana se ingroase si devine... un sos; la final punem si restul de usturoi!


Langa sosul de spanac, facem si oua ochiuri si chiar niste cartofi prajiti!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

deyutzky 1

16.02.2014, 14:22

imi place

MotanLaOale 1

16.02.2014, 19:28

Pushaa 1

21.03.2014, 13:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac crema cu ochi de ou