Rosi umplute si sos picant

de nadea68 in Mancaruri de legume, 5 Sep 2013 | 2985 vizualizari

 

Azi am facut o inspectie in congelator si am dat de o punga de preparat pentru umplut ardei.
De cate ori imi ramane ceva in plus eu pastrez ca nu se stie...asa s-a intamplat si cu punguta asta...:)) ,cateva rosii si cina e gata..

 

INGREDIENTE

  • preparat pentru Ardei umpluti(vezi reteta Ardei umpluti)
  • 4 - 5 rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • suc de rosii un borcan
  • o ceapa
  • ulei
  • cubulet vegeta
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosi umplute si sos picant:

Preparatul pentru ardei umpluti e facut din:orez,carne macinata,ceapa,sare,piper,marar.

Spalam rosiile si le scoatem miezul.Punem miezul intr-un castron.Rosiile le rasturnam sa se scurga un pic.Dupa ce le lasam un pic,le umplem cu preparatul de carne macinata.Se pun intr-o tigaie cu apa cat sa le acopere un sfert,sa pune capacul si se lasa la fiert pentru 30 minute.Am pus si un cubulet vegeta.

Intre-timp ne ocupam de sos.Miezul de rosii se amesteca cu suc de rosii,sare,piper,boia si se pune pe foc in ceapa calita.

Lasam sa fiarba incet pana se ingroasa.Cand e gata sa poate pune si niste verdeata.

Revenim la rosiile noastre...Dupa ce s-au fiert 30 minute,adaugam o lingura,doua de sos si le bagam la cuptor fara capac inca 15 min la 220° sa se rumeneasa.

Scoatem rosiile ,la mine o sa vedeti si un dovlecel asa pus de ,,umplutura'' si servim cu sosul iute si smantana.

Amestecul de gusturi e foarte bun!! 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosi umplute si sos picant" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu dovlecei