Rosi umplute si sos picant

de nadea68 in Mancaruri de legume, 5 Sep 2013 | 1088 vizualizari

 

Azi am facut o inspectie in congelator si am dat de o punga de preparat pentru umplut ardei.
De cate ori imi ramane ceva in plus eu pastrez ca nu se stie...asa s-a intamplat si cu punguta asta...:)) ,cateva rosii si cina e gata..

 

INGREDIENTE

  • preparat pentru Ardei umpluti(vezi reteta Ardei umpluti)
  • 4 - 5 rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • suc de rosii un borcan
  • o ceapa
  • ulei
  • cubulet vegeta
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosi umplute si sos picant:

Preparatul pentru ardei umpluti e facut din:orez,carne macinata,ceapa,sare,piper,marar.


Spalam rosiile si le scoatem miezul.Punem miezul intr-un castron.Rosiile le rasturnam sa se scurga un pic.Dupa ce le lasam un pic,le umplem cu preparatul de carne macinata.Se pun intr-o tigaie cu apa cat sa le acopere un sfert,sa pune capacul si se lasa la fiert pentru 30 minute.Am pus si un cubulet vegeta.


Intre-timp ne ocupam de sos.Miezul de rosii se amesteca cu suc de rosii,sare,piper,boia si se pune pe foc in ceapa calita.


Lasam sa fiarba incet pana se ingroasa.Cand e gata sa poate pune si niste verdeata.


Revenim la rosiile noastre...Dupa ce s-au fiert 30 minute,adaugam o lingura,doua de sos si le bagam la cuptor fara capac inca 15 min la 220° sa se rumeneasa.


Scoatem rosiile ,la mine o sa vedeti si un dovlecel asa pus de ,,umplutura'' si servim cu sosul iute si smantana.


Amestecul de gusturi e foarte bun!!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosi umplute si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadea68 1

06.09.2013, 18:08

Monica 1997 karla corina

MotanLaOale 1

06.09.2013, 19:07

nadea68 1

06.09.2013, 19:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu rosii la cuptor