Spanac cu ou ochi

de gugugh in Mancaruri de legume, 1 Noi 2010 | 4973 vizualizari

 

O bunatate de papica, plina de vitamine .Ideala pt copii

 

INGREDIENTE

  • Spanac (cantitatea e la alegere in functie de cat se doreste sa iasa, eu folosesc cam 1 kg pt 2 persoane) se  poate folosi crud sau la borcan
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • putin ulei
  • putina pasta tomate
  • sare, piper dupa gust
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou ochi:

Spanacul se spala bine si se lasa la scurs.


Ceapa se taie solzisori fini, usturoiul se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei , cand s.au aurit se adauga frunzele de spanac si se lasa cateva minute la calit pana se inmoaie putin spanacul . Se adauga si putina pasta tomate si se potriveste de sare si piper.


Se serveste alaturi de ou ochi, prajit.


O bunatate plina de savoare si vitamine.

TIPS-URI

1

e mai plin de vitamine spanacul crud decat cel de la conserva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

gugugh 1

01.11.2010, 14:56

pai e numai spanac cu utina ceapa si usturoi asa de gust mihaelar 63. e tare gustos sio se prepara rapid, va multumesc fetelor pt aprecieri

elena1988 1

11.02.2011, 20:18

adry88 1

29.05.2011, 13:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

ieri la 14:36

Salata de dovlecel, cu iaurt, marar si usturoi

de RODIMUR 7

pe 08.07 la 15:18

Gem de zmeura cu lavanda

pe 08.07 la 11:51

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana