Spanac cu oua

de MonaMimi in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 2996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg spanac proaspat
  • 300 ml lapte
  • 50-100 ml apa
  • 200 ml smantana
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel verde tocat

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua:

Spalam spanacul si il punem la oparit in apa clocotita cu sare pentru 2-3 minute, apoi lasam la scuts si racit. Tocam marunt ceapa si usturoiul si punem la calit in putin ulei sau unt, adaugam spanacul tocat, apa si laptele. Condimentam si lasam sa fiarba bine. Cand este aproape gata adaugam smantana, patrunjelul si mai lasam putin la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de spanac, cu oua posate